AsmaraFamili

15 Titik Ghairah Lelaki!

ghairah lelaki - women online magazine

Kredit Foto: glownetwork

Ghairah Lelaki. Selama ini anda mungkin beranggapan titik ghairah suami hanya berada di bahagian alat sulitnya sahaja.

Sebenarnya tidak! Sama seperti kaum wanita, kaum lelaki juga mempunyai titik-titik sensitif di tubuhnya apabila disentuh atau dicium, secara automatik rangsangan seksual akan terjadi.

Sama ada anda baru melayari kehidupan berumahtangga ataupun sudah lama hidup bersama, info yang WOM.my ini amat berguna kerana melalui sentuhan istimewa inilah akan menghangatkan lagi hubungan anda suami isteri. Bahkan, jika dipraktikan tips ini ia bakal membuatkan anda dan pasangan menjadi semakin ketagih!

 

Baca Juga: Suami Tahan Lama Di Ranjang

 

1. Mulut

Awali aksi panas anda bukan setakat dengan ciuman. Gunakan jari jemari anda untuk menjelajahi bibirnya dengan aksi yang menggoda. Masukkan satu atau dua jari anda ke dalam mulutnya dan lihat reaksi suami anda. Setelah itu, silah cium si dia sepuas-puasnya.

 

2. Pipi

Usap lembut di bahagian kening, gunakan jari telunjuk, kemudian teruskan aksi tersebut ke pipi dnegan perlahanplahan. Lakukan gerakan memutar dengan kuku jari telunjuk.

 

3. Dagu

Setelah mengusap lembut pipi sang suami, teruslah mengeksplorasi wajahnya hingga ke dagu. Biarkan satu jari telunjuk anda bermain-main di bibirnya sambil menatap wajahnya dengan penuh rasa cinta.

 

Baca Juga: Sehangat Asmara

 

4. Kepala

Urut kepala sang suami dengan lembut, kemudian kuat sedikit sambil garu dengan kuku. Setelah itu, gunakan kedua belah telapak tangan urutlah di leher dan bahagian belakang kepalanya dengan lembut. Kemudian, cium tenguknya dan gunakan lidah anda, gerakkan ke atas dan ke bawah berulang kali.

 

5. Telinga

Jelajahi telinganya dengan ibu jari dan telunjuk. Ramas dan sesekali berikan gigitan manja di cuping telinganya untuk membangkitkan rasa ghairahnya.

 

6. Kelopak Mata

Ketika matanya tertutup, sentuh hujung jari and di kawasan tersebut. Setelah itu, cium lembut kelopak matanya dengan bibir anda. Aksi ini akan menjadi lebih romantik sehingga membangkitkan keinginannya untuk lebih beraksi.

 

Baca Juga: Petua Suami Isteri Kekal Bahagia

 

7. Dada

Gunakan kedua belah tangan anda untuk meramas dada bahagian atas. Ramaslah lebih kuat kerana titik ghairah lelaki berada di sini. Pastikan tempohnya tidak lebih dari seminit, kerana jika terlalu lama di situ boleh mengundang rasa sakit.

 

8. Puting

Kejutkan pasangan anda dengan menjelah bahagian ini. Caranya sangat mudah, lakukan gerakan melingkar dengan hujung hari dari kawasan tepi aerola sehingga mendekati puting. Sesakli tukar jari dengan lidah anda agar rasa ghairahnya lebih terasa. Tidak ada salahnya jika sebelum anda memulainya, anda sejukkan mulut anda dengan ais batu. Wow, pasti nikmat dan sang suami pasti suka!

 

9. Telapak Tangan

Bermula dari pergelangan tangan bahagian dalam, gerakkan tangan anda menuju ke tengah telapak tangan. Kulit di antara jari-jari sang suami juga mampu membangkitkan ghairah lelaki. Usap berulang-ulang kali dan kucup lembut telapak tangannya ok.

 

Baca Juga: Main Masa Mengandung

 

10. Perut & Punggung

Kawasan dari perut di antara pusat dan pinggang adalah bahagian yang sensitif bagi lelaki dan ia mampu merangsang ghairah seksualnya. Berikan gerakan tangan ke depan dan belakang dari pusat ke punggung dengan variasi cepat dan stail berbeza.

Untuk lebih merangsang ghairah lelakinya, apa kata kucup-kucup manja bahagian punggungnya atau tindih dengan payudara anda. Jangan lupa juga untuk menjelajah di bahagian tengah punggung, hingga ke bahagian alat sulitnya. Sang suami pasti akan terbakar ghairahnya!

 

11. Paha

Setelah puas menjelajah pinggang bahagian perut, pinggang dan punggungnya, jangan lupakan bahagian paha. Gerakkan jari jemari anda menuju ke kawasan alat sulitnya. Sesekali berikan cubitan manja untuk membangkitkan ghairah lelakinya.

 

Baca Juga: Penyebab Nafsu Seks Menurun

 

12. Buah Zakar

Sebelum anda meneruskan aktiviti yang ‘panas’, berikan sang suami dengan sentuhan yang paling nikmat. Ketika tangan anda tidak sengaja menyentuh kedua buah zakar tersebut, jangan lepaskan peluang untuk mengusap lembut secara perlahan-lahan ya.

 

13. Telapak Kaki

Bahagian ini mampu meningkatkan ghairah lelaki secara semulajadi. Raba-raba manja untuk memberikan rangsangan yang sama. Anda boleh membelai lembut telapak kaki sang suami dengan bibir atau payudara anda.

 

14. Kelenjar Prostat

Bahagian ini dikatakan mampu mengimbang G-spot wanita. Kelenjar ini berukuran kecil dan terletak di bawah kandungan air kencing. Ransang tombol ajiab ini dengan gesekan lembut kerana bahagian ini amat sensitif.

 

15. Alat Sulit Lelaki

Ketika sang suami selesa berbaring, buatlah lingkaran dengan jari telunjuk membentuk cincin. Lakukan pada kedua tangan. Gerakan kedua-dua ‘cincin’ dengan arah yang berlawanan pada alat sulitnya. Buat laju-laju sesuka hati anda, biarkan sang suami menggerang manja!

 

Nota Kaki: SHARE artikel ini jika anda menyukainya.

<< Ketahui 3 punca utama yang boleh buat lelaki hilang kesuburan di sini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Resepi Cupcakes Paling Mudah & Sedap!

Next post

3 Langkah Kurus Lebih Cepat Dengan Diet Air Putih!

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *