AsmaraFamili

Rahsia Ranjang Suami Isteri

ranjang suami isteri - women online magazine

Kredit foto: couplesmarriageretreat

Ranjang Suami Isteri.Adakalanya suami atau isteri tidak mengetahui, apakah pasangannya sudah betul-betul puas ataupun belum puas sewaktu melakukan hubungan intim.

Bahkan ketika melakukan hubungan intim kebanyakan para isteri berfikir bahawa sang suami hanya menginginkan kepuasan semata-mata.Tanggapan itu salah! Lelaki sebenarnya mengharapkan perkara lain. Nak tahu apakah kehendaknya, baca artikel ini sampai habis.

 

1. Suami Mahu Isteri Yang Memulakannya

Kebanyakan isteri mungkin berfikir bahawa hubungan ranjang suami isteri hanya boleh dimulakan oleh si suami. Sedangkan, ramai juga suami yang mengharapkan si isteri yang memulakan langkah pertama sehingga keinginan untuk melakukan hubungan intim terasa lebih semimbang. Tak jadi masalah pun jika anda yang memulakan dan mengakhirinya, sama seperti yang sering dilakukan oleh suami anda.

 

Baca Juga: Nafsu Seks

 

2. Suami Juga Mahu Kata-Kata Berbaur Seksual Daripada Isteri

Ketika berasmara, para suami juga mengharapkan adanya kata-kata berbaur seksual daripada isterinya. Selain itu, ada di antara suami yang mahu isterinya berterus-terang tentang bahagian mana yang dirasakan paling asyik untuk dinikmati dan juga sebaliknya. Perkara ini dianggap penting bagi sang suami demi memberikan kepuasan yang sebaik mungkin buat isterinya.

 

3. Beritahu Suami Apa Yang Sebaiknya Dia Lakukan

Walaupun lelaki mempunyai keinginan serta nafsu yang kuat ketika diranjang, itu tidak bermakna sang suami tahu apa yang anda mahukan. Jadi, sebab itulah, sebagai isteri sebaiknya anda beritahu suami apa yang perlu dilakukan ketika di ranjang suami isteri. Anda boleh melakukan komunikasi secara verbal ataupun melalui bahasa tubuh, terpulang kepada keselesaan anda.

 

Baca Juga: Titik Ghairah Isteri

 

4. Cuba Beraksi Sebaik Mungkin. Buktikan Anda Isteri Yang Hebat!

Menjadi isteri yang hebat di ranjang suami isteri tentu sahaja membahagiakan para suami. Jangan tak percaya, lelaki sering berimaginasi dan membayangkan pelbagai teknik ataupun aksi panas yang boleh dilakukan bersama isterinya. Oleh sebab itulah, ketika berada di ranjang suami isteri, sebagai isteri pastikan anda mempamerkan aksi yang cukup hebat dan bertenaga buat suami anda.

 

Baca Juga: Titik Ghairah Lelaki

 

5. Jangan Takut Untuk Mencuba Teknik Baru

Melakukan hubungan intim dengan teknik yang sama tentu sahaja boleh membuatkan suami berasa bosan. Jadi, sebaik-baiknya sebagai isteri, tak kira baru atau lama usia perkahwinan tersebut, anda tetap perlu mencuba teknik-teknik baru untuk menghangatkan lagi aksi ranjang suami isteri. Secara tak langsung, kebahagiaan serta keutuhan rumahtangga anda akan terpelihara.

 

Baca Juga: Petua Suami Isteri

 

Info Ekstra!

Banyak manfaat positif buat lelaki yang boleh didapati  jika dia  melakukan hubungan intim secara teratur.

  • Terhindar daripada risiko serangan jantung dan stroke.
  • Terhindar daripada risiko kanser prostat.
  • Terihindar daripada risiko atrofi iaitu pengecilan penis disebabkan jarang ‘dipakai'.
  • Ubat instan untuk mengatasi stress dan depresi yang melepaskan hormon endorfin sehingga memberikan rasa yang lebih tenang dan selesa.
  • Dikatakan dapat mempanjangkan usia lelaki, 10 tahun lebih panjang jika dibandingkan dengan lelaki yang jarang melakukan hubungan intim.

 

<< Ketahui kuasa senaman kagel yang mampu membuatkan hubungan seks makin ‘hot' di sinil.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Cara Panjangkan Rambut Dengan Tepat

Next post

Cara Terbaik Memilih Pakaian Ibu Mengandung

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *