AsmaraFamili

Mesti Baca! Projek Memikat Suami Dengan Baju Tidur Paling Seksi

BAJU TIDUR WANITA - women online magazine

Kredit Foto: theoutnetgostoregoaffinitasintimates

Baju Tidur Wanita. Inginkan suami berasa ghairah melihat anda sewaktu di kamar beradu? Apalagi, cubalah kenakan baju tidur wanita berpotongan seksi.

Jika selama ini anda seorang isteri yang setiap harinya hanya memakai kain batik sewaktu tidur bersama-sama suami,mungkin sudah tiba masanya anda mengubah cara berpakaian.Caranya adalah dengan memakai baju tidur wanita yang mampu memancing ‘seleranya’.

 

Baju Tidur Wanita

Anda harus ingat, baju tidur wanita bukan sahaja terhad untuk pengantin baru sahaja. Bagi mereka yang sudah lama berkahwin apa kata anda tambahkan keharmonian dalam berumahtangga dengan mengenakan baju tidur wanita yang menggoda untuk menambah keintiman pasangan. Pasti si dia tertarik!

Baju tidur wanita sangat memainkan peranan yang penting untuk membangkitkan rasa ghairah suami seperti rasa pertama kali malam pertama anda bersamanya.Terdapat pelbagai jenis rekaan,warna baju tidur wanita yang dijual di pasaran. Mungkin ada di kalangan anda yang malu untuk beli di kedai,tetapi anda tidak perlu risau lagi kerana sekarang terdapat banyak baju tidur wanita yang boleh dibeli secara online. Oleh itu,pakailah baju tidur wanita yang seksi apabila anda bersama suami. Pastinya hubungan anda bersama suami lebih mesra sekaligus dapat memperbaiki hubungan anda berdua.

 

Baca Juga: Cara Mudah Miliki Punggung Padat Dan Seksi

 

Tips Memilih Baju Tidur Wanita

 • Bahan Baju Tidur Wanita

Bahan baju tidur wanita sangat memainkan peranan penting dalam aspek pemilihan. Pilihlah baju tidur wanita yang dibuat daripada bahan seperti cotton kerana bahan ini sangat mudah menyerap peluh dan membuatkan anda selesa memakai.

 

 • Pemillihan Warna

Tahukah anda bahawa warna baju tidur wanita anda boleh mempengaruhi emosi setiap pasangan anda? Pemilihan warna baju tidur sangat memainkan peranan yang penting. Anda sangat digalakkan untuk menggunakan warna yang lembut dan romantik seperti warna merah jambu,putih dan biru cair. Malah anda juga boleh mencuba warna-warna yang membangkitkan rasa ghairah seperti warna merah,hitam dan oren.

 

 • Corak dan Design

Kalau anda mahukan suami anda tergoda dengan anda,pastikan anda memilih baju tidur wanita yang bercorak dan seksi. Jangan pula anda memakai baju tidur wanita yang bercorak kartun,pastinya mood suami akan boleh ‘spoil’! Paling penting,pastikan anda memilih baju tidur yang senang untuk suami anda buka. Tak adalah nafsu suami anda terbantut nanti.

 

 • Fit Dengan Badan

Cadangan WOM.my untuk baju tidur malam wanita anda ialah memakai baju tidur yang nampak sedikit licin sekaligus dapat memperagakan susuk badan anda kepada si suami. Pastinya suami anda sudah tidak sabar untuk melayari bahtera malam anda berdua.

 

5 Jenis Baju Tidur Wanita Yang Boleh Menggoncang Nafsu Suami

BAJU TIDUR WANITA - women online magazine 3

BAJU TIDUR WANITA - women online magazine 2

1. Brassiere

Brassiere dalam bahasa mudahnya adalah bra. Terdapat bermacam-macam jenis,warna dan design bra yang ada di pasaran.antara brassiere yang menjadi pilihan wanita adalah ‘push up bra’ yang bertujuan untuk menaikkan payudara anda supaya kelihatan lebih padat dan mantap. Sekiranya anda ingin memilih baju tidur wanita jenis brassiere ini,pastikan anda memilih yang ada lace atau beropol-ropol. Sudah tentu suami anda akan teruja bila melihat anda berpakaian sebegini.

 

Baca Juga: Kekal Ghairah Di Ranjang

 

2. Camisole

Kebiasaannya baju tidur ‘camisole’ ini mempunyai rekaan yang ringkas,dan juga tiada lengan. Anda bolehlah memadankan baju tidur wanita jenis ini dengan thong atau seluar dalam bertali kecil.

 

Baca Juga: Hubungan Suami Isteri

 

3. Teddy

Jika anda seorang yang berani atau inginkan kelainan untuk memikat suami anda di bilik tidur,anda bolehlah membeli baju tidur wanita jenis teddy. Baju tidur ini berbentuk seperti bikini tetapi lebih seksi.

 

Baca Juga: Manfaat Masker Payudara

 

4. Chemise

Baju tidur wanita jenis ini adalah jarang atau ‘see through’. Jika anda ingin membuatnya lebih berghairah, cubalah warna merah. Pakailah ‘chemise’ ini di depan suami anda,pastinya si dia sudah tidak sabar lagi untuk beraksi.

 

5. Babydoll

Babydoll adalah baju tidur wanita jenis gaun tetapi selalunya bajunya hanya sampai paras paha anda. Babydoll juga hanya akan menutup sebahagian payudara anda tetapi ia juga bergantung kepada saiz dan rekaan babydoll yang anda pilih. Sekali-sekala,apa salahnya anda memilih babydoll yang seksi untuk memuaskan suami anda.

 

Baca Juga: Cara Nak Besarkan Payudara

 

Kesimpulan

Apapun terpulanglah pada anda untuk memilih mana-mana jenis baju tidur wanita yang sesuai dengan citarasa anda. Tidak salah jika anda berhias cantik dan seksi untuk suami tersayang. Sekali sekala apa salahnya jika anda membuat satu kejutan yang mungkin selama ini tidak pernah anda lakukan.

 

Nota Kaki: Selamat bercinta dengan penuh kasih sayang serta ikhlas hati dan jangan lupa SHARE artikel ini dengan kawan-kawan anda.

<< Ketahui 15 titik ghairah suami anda di sini.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Santai-Santai Hujung Minggu Di Sungai Congkak Recreational Forest

Next post

Resepi Biskut Marie Bebola Coklat

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

1 Comment

 1. November 15, 2016 at 2:11 pm — Reply

  My family every time say that I am killing my time here
  at net, except I know I am getting exprience all
  the time by reading such pleasant articles or reviews.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *