AsmaraFamili

4 Cara Terbaik Memancing Ghairah Isteri

Happy-Woman-Featured

 

Kredit Foto:careerealism

Ghairah Isteri. Seks adalah salah satu aktiviti wajib yang dilakukan oleh pasangan suami isteri. Penting bagi lelaki bijak memancing ghairah isterinya!

Jika dibandingkan dengan kaum lelaki, kaum wanita lebih cenderung untuk berasa tidak puas menikmati hubungan seksual yang dilakukan.Ada banyak faktor yang mempengaruhi kualiti seks, misalnya faktor fizikal seperti wujudnya keluhan kesakitan ataupun faktor psikologi yang mempengaruhi kenikmati ketika melakukan hubungan seks.

Biasanya wanita-wanita yang bahagia dengan aktiviti seksnya memiliki keyakinan diri yang sangat tinggi dalam kehidupan sosialnya. Bahkan, wanita yang puas kehidupan seksnya bersikap lebih terbuka terhadap suami tentang tubuhnya dan tidak ragu-ragu memberitahu apa yang mereka ingin diperlakukan.

 

Baca Juga: Seks Pelengkap Kebahagiaan

 

Berdasarkan kaji selidik yang telah dilakukan oleh Menhealth, hampir 90 peratus wanita mempunyai keberanian untuk menyampaikan keinginan seksual mereka kepada suaminya.

Kebanyakan lelaki pula tidak tahu bagaimana mahu memberikan sentuhan ghairah penuh kenikmatan buat isterinya. Inilah yang membuatkan para isteri sering berasa bosan di ranjang! Sebenarnya wanita menyukai seks sepertimana lelaki, meskipun tidak berlebihan.

Wanita mahukan pasangannya boleh membuatkan dia berasa benar-benar ghairah. Supaya isteri anda boleh merasakannya, cubalah empat tips yang akan membantu merangsang ghairah isteri, sekaligus meningkatkan kepuasan seksual anda berdua.

  1. Ajak Si Dia Mandi Bersama

Buatlah isteri anda berasa lebih tenang dan relaks merasa dengan mengajaknya berendam. Cuba, campur air rendaman tersebut dengan minyak esensial. Secara tidak langsung aromanya bukan sahaja merangsang ghairah isteri, malahan otot-ototnya juga sudah bersiap sedia untuk diurut. Sebagai suami, gunakan kesempatan ini dengan sebaik mungkin, tanggalkan ke semua pakaian yang melekat pada tubuhnya.

 

  1. Pastikan Si Dia Benar-Benar Selesa

Mintalah isteri anda  tidur meniarap di atas tilam. Kemudian, lembutkan kedua tangan anda dengan minyak khas yang digunakan untuk mengurut. Mulakan urutan dari bahagian kakinya dan bukan belakang badan.

Ini adalah kerana bahagian di kedua belah kakinya terdapat banyak hujung saraf yang boleh merangsang keseluruhan sistem sarah. Setelah anda mengurut telapak kakinya, perlahan naiklah ke bahagian betis, paha dan seterusnya. Pastikan anda mengurut secara perlahan-lahan, lembut supaya ghairah isteri melonjak.

 

  1. Ubah Cara Mengurut

Mulakan dengan menekan telapak tangan anda ke otot-ototnya, kemudian ramas ototnya dengan jari-jemari anda. Urutan lembut sangat sesuai untuk bahagian-bahagian tubuh isteri yang lembut. Tentunya ghairah isteri anda akan bangkit seketika.

 

Baca Juga:  Seks Hebat Ketika Hamil

 

  1. Tumpukan Pada Bahagian Sensitifnya

Wanita mempunyai beberapa titik sensual yang perlu suami jelajahi dengan menggunakan teknik urutan.Celah paha, bahagian pinggang dan sekitarnya serta otot dada merupakan bahagian tubuh wanita yang sangat sensual.

 

Baca Juga: Projek Memikat Suami Dengan Baju Tidur Seksi

 

Gunakan kesempatan ini sebaik-baiknya, lakukan penekanan diikuti dengan meramas celahan paha, punggung, tulang punggung dan urutan lembut di bahagian payudaranya. Dengan melakukan urutan pada bahagian sensitif tersebut, ghairah isteri akan lebih memuncak dan bersiap sedia untuk menjalani seks yang hebat bersama anda.

 

Nota Kaki: Jika perlu, jangan lupa SHARE artikel ini ya.

<< Ketahui lima jenis baju tidur yang boleh menggoncang nafsu suami anda di sini.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

4 Ciri Si Dia Tidak Layak Digelar Kawan Sejati Anda

Next post

Cubalah Resepi Daging Masak Merah Meletop!

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *