AsmaraFamili

Rahsia Kenikmatan Ciuman Panas Suami Isteri

ciuman panas - woman online magazine

Kredit : huffpost

Ciuman Panas. Benarkah Ciuman Panas Mampu Hangatkan Hubungan Anda Suami Isteri? Jawapannya ada di sini….

Ramai yang berpendapat ciuman merupakan langkah pertama daripada segala bentuk hubungan intim. Melalui ciuman panas jugalah dengan cepat boleh menaikkan nafsu ghairah seks seseorang. Namun, untuk menguasai ghairah pasangan anda dengan cepat, anda wajib menguasai teknik ciuman yang betul.Aktiviti bercium merupakan lambang cinta dan kasih di antara suami isteri.Kemesraan dan keharmonian hidup berumahtangga juga boleh dicipta melalui teknik ciuman.

 

Ciuman Sederhana

Bagi anda yang bakal mendirikan rumahtangga tidak lama, tentunya anda perlu lebih bersedia. Dalam keadaan anda yang baru mahu memulakan hidup bersama, ada baiknya nanti pada saat malam pertama itu anda memberikan ciuman yang sederhana.Meskipun sederhana, tetapi yang pastinya momen tersebut akan menyenangkan buat anda berdua. Anda boleh mengucup pipinya atau bibirnya dengan cepat dan lepaskan.

 

Baca Juga: Penyebab Nafsu Seks Menurun

 

Untuk melakukan ciuman buat pertama kalinya, anda perlu memanfaatkan momen yang romantik dan tepat sehingga kesan tersebut tidak boleh dilupakan. Saat momen itu tiba, mulakan mengucup bibirnya dan bermain-main di sekeliling bibirnya. Kemudian dilanjutkan dengan menyedut sedikit bibir bawahnya. Kemudian eksplorasi seluruh bibirnya dan setelah itu tarik diri anda dan akhiri ciuman tersebut disertai dengan senyuman. Jangan sesekali menggigit kerana ia menyakitkan dan membuatnya trauma di kemudian hari.

 

Baca Juga: Bahaya Kutu Kelamin

 

Ciuman Panas & Lama

Bagi anda yang sudah lama berkahwin dan ingin menghangatkan kembali hubungan suami isteri, tak ada salahnya jika anda lakukan teknik ciuman panas dan lama ini.Jangan malu untuk menyatakan kepada pasangan anda, bahawa anda ingin melakukan ciuman penuh ghairah dengannya.

Mulakan dengan menyentuh pipi pasangan anda dengan lembut, kemudian kucuplah pipinya dan dekatkan bibir anda ke mulutnya. Lakukan ‘French Kiss’ dengan lembut dan perlahan. Biarkan mata anda terpejam dan nikmati momen tersebut selama mungkin. Biarkan pasangan anda membelai anda dengan penuh ghairah dan mesra!

 

Nota Kaki: Jangan Lupa SHARE artikel ini ya.

<< Ketahui bahaya melakukan seks ketika period di sini.

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

5 Menu Diet Untuk Kurus Yang Perlu Anda Beri Perhatian

Next post

5 Tips Yang Boleh Anda Praktik Untuk Atasi Masalah Kewangan Peribadi

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *