FesyenGaya Hidup

Sopan Dan Bergaya Di Hari Raya

Model: Nurfatin Zulkifli & Nurfahera Zulkifli

Terima Kasih: Radiusite

 

Ingin tampil berbeza, cantik namun tetap sopan bergaya di Hari Raya nanti?

Jadi,untuk kelihatan lebih istimewa di Hari Raya Aidilfitri, anda boleh menyemak beberapa inspirasi gaya hijab serta gaun labuh yang diilhamkan oleh Radiusite ini.

 

Bergaya Di Hari Raya - women online magazineTampil lebih stylish dengan gaya hijab yang dibiarkan beralun lembut ke depan. Tudung Adra daripada material chiffon memberikan kesan manis dan feminine apabila digayakan bersama gaun labuh  Kyra berwarna lembut.

 

 

Gayakan aksesori - women online magazineGayakan aksesori kepala untuk menyerlahkan lagi penampilan di Hari Raya.

 

Lebih Bergaya Di Hari Raya - women online magazineCukup dengan sehelai shawl wideshawl arzu, pelbagai gaya hijab yang stylish boleh dicipta. Aplikasikan teknik layer dan  fokuskan di bahagian leher.

 

gaya hijab yang stylish - women online magazine  Jika menyukai gaya hijab yang ringkas, agar tidak membosankan, cuba variasikan dengan pilihan hijab dengan teknik ropol sebelah di bahagian tepi. Anda pasti kelihatan berbeza.

 

Pemilihan busana dan hijab - women online magazineLebih anggun di Hari Raya dengan gabungan warna kuning dan hitam. Pemilihan busana dan hijab yang tepat menceriakan penampilan di hari mulia.

 

Tampil Cantik - women online magazinePaduan gaun labuh Wila (hitam) dan Vera (pink) dan hijab yang digayakan boleh menjadi tips bagi anda yang suka mix and match hijab. Rona ceri tetap memperlihatkan keriangan menyambut Syawal.

 

<< Jom tampil di hari raya dengan tudung halfmoon tiara..

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Tips Cantik Dengan Spek Mata Di Hari Raya

Next post

5 Petua Kurus Dengan Minuman

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *