Ada Apa?Review

Cetaphil Penyelamat Kulit Bayi Sensitif

cataphil

Cetaphil Baby. Kulit bayi lebih sensitif daripada kulit orang dewasa. Jadi, sebab itulah kulit bayi perlu dibersih dan dirawat. Memilih produk penjagaan kulit bayi yang selamat sangat penting.

Rangkaian produk penjagaan bayi Cetaphil ini yang sudah lama dipercayai dan amat disarankan oleh dermatologist di seluruh dunia lebih 40 tahun.

Maklumlah produk Cetaphil Baby ini sangat lembut, dan rangkaian produknya yang terbaru ini menghasilkan formula baru di mana bebas dari parabens, mineral oil dan juga pewarna untuk memberikan bayi anda penjagaan kulit yang optimum untuk setiap hari.

Ceptahil Baby adalah produk yang selamat , mampu merawat dan membersihkan kulit bayi dan anak-anak kita.Cetaphil Baby terdiri dari lima produk iaitu Cetaphil Baby Ultra Moisturizing Bath & Wash, Cetaphil Baby Shampoo, Cetaphil Baby Gentle Wash & Shampoo dan juga Ultra Moisturising Cetaphil Baby Daily Lotion.

Di samping itu,Cetaphil Baby Ultra Sensitive Wipes yang diformulasikan khas untuk membersih dan melembabkan kulit bayi yang lembut serta memberikan kesegaran sepanjang hari.

Manakala bahan pelembab yang terkandung dalam losyen Cetaphil Baby adalah aloe vera, almond oil dan juga shea butter yang cukup memberikan kesan lembapan terbaik buat kulit.

Image 2

Menurut Ms.Janice Ong, Pengurus Produk Cetaphil Malaysia,”Cetaphil® Baby ialah satu rangkaian produk penjagaan kulit yang dirumus khas untuk melindungi kesejahteraan kulit, terutama untuk menjaga kulit bayi yang sensitif. Bahkan, jenama Cetaphil® begitu komited untuk menyediakan produk-produk paling berkesan yang paling selamat digunakan buat anda sesi keluarga.”

<< Ketahui lebih lanjut tentang kulit bayi kering di sini.

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Kena Bijak Pilih Tudung Syria Yang Sesuai Dan Cantik

Next post

Wanita Muslimah Lebih Bergaya Dengan 5 Jenis Skirt Kembang

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *