Ada Apa?Buletin

Makluman Penjenaman Semula Wom.my

Makluman Penjenamaan semula dari laman www.formulakecantikan.com kepada www.wom.my..

Bara yang digenggam biar sampai jadi arang

genggam bara api biar sampai menjadi arang-women online magazine

Peribahasa yang kami terapkan kepada semua yang berada didalam team kami. Mulanya secara kecil-kecilan dan sekarang keinginan untuk membantu berkongsi maklumat yang diperoleh dengan lebih luas lagi.

Seperti yang kita sedia maklum, team kami iaitu Formula Kecantikan (FK) merupakan laman kecantikan dan kesihatan anda, sudah kami janji sejak 3 bulan lalu yang proses penambahbaikan akan dilakukan dan hasilnya sudahpun menuju puncaknya.

FORMULA KECANTIKAN (FK) berada di landasan yang betul.

Setelah mendapat maklum balas dari pembaca (FK) dan panel perunding kami. Kini (FK) berada dilaluan yang betul. Hasil daripada perbincangan bersama, Formula kecantikan kini akan dikenali sebagai Women Online Magazine “WOM”.

Kelebihan WOM yang bakal anda peroleh ialah lebih banyak informasi percuma yang kami dapat hasil kajian pakar-pakar yang lebih mahir dalam setiap skop kategori. Skop kategori juga menjadi semakin luas tetapi khusus untuk Wanita di Malaysia.

banner rebranding wom.my

  www.formulakecantikan.com ke www.wom.my

Pastikan anda setia menyokong kami supaya sama-sama dapat kita gunakan maklumat berguna mengenai wanita didalam laman Woman Online Magazine ini.

Kami harapkan kepuasan dari anda yang telah lawati laman kami dan kami alu-alukan cadangan dan pendapat anda. Sila berikan komen anda di ruang komen.

Sokong kami dan dapat Info berharga lebih $10 secara “percuma”

Sertai Kami-Women Online Magazine

Google Plus -Women Online MagazinePinterest - Women Online MagazineFacebook Page Like Us-Women Online MagazineTwitter -Women Online Magazine

Ikhlas dari :

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

5 Cara Didik Anak Urus Wang

Next post

Contest

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

1 Comment

  1. Johnd100
    June 19, 2014 at 8:05 pm — Reply

    My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks! eeaggdbdkeee

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *