BuzzzStail

Chris Hemsworth Terpilih Sebagai Lelaki Paling Seksi 2014

badan sasa - women online magazine

(Gambar ini hanyalah sebagai hiasan sahaja)

Sebelum ini Brad Pitt, George Clooney, Channing Tatum, dan Adam Levine pernah dinobatkan sebagai Lelaki Paling Seksi oleh majalah People. Kini, tiba giliran Chris Hemsworth pula meraihnya.

Dikutip melalui sumber majalah People, dengan ketampanan, keperibadian, kejayaan, dan bentuk badan sasa sempurna yang dimiliki oleh bintang ‘Thor’ ini membuatkan dia layak untuk meraih gelaran tersebut. Bahkan keseksian Chris itu turut digilai oleh ramai wanita. Jadi, memang tepatlah apabila majalah People menobatkan pelakon kelahiran Melbourne Australia, ini sebagai Lelaki Paling Seksi di dunia bagi tahun 2014.

Menurut bintang ‘The Avengers’ ini juga, dia sendiri tidak menyangka gelaran tersebut menjadi miliknya.Chris memberitahu bahawa rahsia ‘kemantapan’ badan sasanya itu terhasil daripada ‘disiplin diet’ yang diamalkan. Dia terpaksa berkorban untuk menolak semua makanan yang digemarinya semata-mata mahu memenuhi keperluan diet. Selain itu, pelakon berbadan sasa ini juga rajin ‘work out’.

Berikut 10 Lelaki Paling Seksi 2014 Versi Majalah People

badan sasa - women online magazine (1)

(Gambar ini hanyalah sebagai hiasan sahaja)

1. Chris Hemsworth

2. Chris Pratt

3. Jamie Dornan

4. Lee Ki Hong

5. Blake Shelton

6. Bradley Cooper

7. Matt Bomer

8. Michael Strahan

9. Eddie Redmayne

10. Scott Foley

Kredit foto: wpmedia, mrpopatcondenast, sinematurk, lehighvalleylive, geeknation, zastavki, thedailybeast, eddieredmayne, usmagazine

<< Ketahui lebih lanjut kebenaran kisah lelaki berambut panjang yang dikatakan lebih penyabar orangnya di sini.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Lagu Baru Selena Gomez Yang ‘Panas’ Buat Justin Bieber?

Next post

Biarpun Nak Cepat Tetapi Domino’s Tetap Utamakan Keselamatan

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *