Faizal-Tahir-woman-online-magazine1
BuzzzStail

Faizal Tahir Tercalon di Anugerah MTV Muzik Eropah (MTV Europe Music Awards)

Faizal Tahir. Nama Faizal Tahir,merupakan satu nama yang tidak asing lagi dalam arena industri muzik tanah air.

READ MORE →
Viral, DJ Fuzz, Hemalatha Ragavan, Zahid, Jake Abdullah - asltraining
BuzzzStail

Apa Sebab Zahid AF2 Ingin Kembali Aktif Menyanyi?

  Peminat kopi semestinya memlilih Kopi Wonda sebagai pilihan terbaik untuk memulakan semula hari mereka, tetapi tidak ramai yang mengetahui bahawa Kopi Wonda telah menghidupkan semula kerjaya nyanyian salah seorang juara Akademi Fantasia.

READ MORE →
Elizabeth Tan Knock Knock - Women Online Magazine-2
BuzzzStail

Jom, Temui Elizabeth Tan ‘Knock Knock’

Tentu ramai yang mengenali penyanyi sensasi YouTube iaitu Elizabeth Tan yang kini popular dengan single sulungnya yang bertajuk ‘Knock Knock’.

READ MORE →
Kaka Azraf - Women Online Magazine 1
BuzzzStail

‘Bukan Hal Aku’ Jadi Taruhan Kaka Azraff ft. SleeQ

Foto: Terima Kasih Warner Music Tempoh empat tahun berjalan di laluan seni tanah air, Nor Atiqa Noor Azraff atau nama pentasnya Kaka Azraff dilihat terus melangkah ke hadapan dengan gaya tersendiri.Satu demi satu singlenya bermula dengan ‘Bawaku Pergi’ pada tahun 2012, ‘Infiniti Cinta’ (2013) dan ‘Terpulanglah’ (2014) berhasil menjadi siulan …

READ MORE →
Jay Walia - Women Online Magazine
BuzzzStail

Jom, Berkenalan Dengan Jay Walia ‘Penglipur Lara Romantik Eklektik’

Alunan gamelan bersertakan irama gitar elektrik dan lirik yang ikhlas dan tulus dari hati telah disatukan dan menghasilkan sebuah melodi yang menarik, itulah yang ingin disampaikan oleh artis ‘Rhythm and Blues’ atau R&B baru, Jay Walia.

READ MORE →
Aziz Harun Senyum - Women Online Magazine
BuzzzStail

Aziz Harun Popular Di Malaysia Kerana Lagu “Senyum”

Aziz Harun yang berasal dari Brunei ini merupakan nama baru yang mula mendapat perhatian dengan single terbaru beliau yang bertajuk “Senyum”. Baru sahaja berumur 16 tahun, namun dia mampu untuk menarik perhatian Faizal Tahir dan juga Mike Chan untuk menghasilkan lagu “Senyum” ini.

READ MORE →
Tonton Astro - Women Online Magazine
BuzzzStail

Tonton Cerita Menarik di Astro, Februari Ini!

Jom, saksikan beberapa cerita menarik di Astro bulan Februari ini. Selamat Menonton!

READ MORE →
Berharap Kau Setia - Women Online Magazine
Buzzz

D’wapinz Pertaruhkan ‘Berharap Kau Setia’

D’WAPINZ band diketuai oleh Trian (vocal)Riza (Drum) Opik (guitar) Erwin (keyboard) dan Doell (Bass). D’wapinz band mengawali karier sebagai band indie yang selalu menghasilkan karyanya melalui dunia maya terutama jejaring sosial.

READ MORE →
2015 Disney Princess - Women Online Magazine
Buzzz

Disney Merubah Selebriti Asia Tenggara Kepada Ikon Disney Princess. Antaranya Marsha & Daiyan

The Walt Disney Company Southeast Asia (TWDC SEA) telah menugaskan Michael Chevas, jurugambar imaginatif yang terkemuka dari Thailand, untuk merubah sembilan selebriti dari seluruh Asia Tenggara menjadi ikon Disney Princess (Puteri Disney) sebagai sebahagian dari sesi fotografi kalendar Disney Princess 2015.

READ MORE →
Lagu Nasyid - Women Online Magazine-2
Buzzz

Iqra – Album Kompilasi Hebat Mawi & Raihan

Apabila berbicara tentang nasyid atau lagu ketuhanan, sudah tentu dua nama gergasi industri tempatan akan bermain di minda para pendengar iaitu Mawi dan juga Raihan.Kedua-dua barisan artis ini sinonim dengan imej ketuhanan yang sering dibawa oleh mereka. Raihan bukanlah calang calang nama di dalam industri muzik tempatan.

READ MORE →
Ella Ratu Rock - Women Online Magazine
Buzzz

Ella Kembali Melepas Rindu Dengan Album #THROWBACK

Sebagai Ratu Rock Malaysia yang mempunyai pengikut yang ramai, Warner Music Malaysia kini menampilkan sebuah lagi album kompilasi Ella yang menggabungkan lagu-lagu terbaik Ella sepanjang beliau bergelar sebagai seorang penyanyi yang berjudul “Ella #Throwback”.

READ MORE →
Lifetime Raising Asia - Women Online Magazine
Buzzz

Dokumentari Drama Hebat “Raising Asia”

Raising Asia, merupakan siri baharu dan bakal bersiaran perdana untuk episode pertamanya pada 17 Januari ini.Siri dokumentari ini disiarkan setiap Sabtu pada jam 6 petang di saluran Astro 709.

READ MORE →