Aku & Dia

Awas, Dengan Perasaan Cinta Anda. Ketahui 6 Tanda Anda Bertepuk Sebelah Tangan!

Cinta Bertepuk Sebelah Tangan - Women Online Magazine

Foto: i.huffpost

Sikap si dia yang acuh tidak acuh membuat anda bingung? Si dia tidak terlalu tertarik pada anda dan hanya menganggap anda sebagai teman biasa?

Biasanya lelaki akan benar-benar serius dalam perhubungan dengan wanita yang benar-benar disukainya.Jika tidak, awas! Mungkin si dia hanya menganggap anda sebagai teman sahaja.Daripada anda ragu dan terus bertanya-tanya, ini dia tanda-tanda cinta anda bertepuk sebelah tangan atau tidak. Sebelum itu, tarik nafas anda dalam-dalam, sediakan tisu dan bertenang.

Tanda-tanda Cinta Bertepuk Sebelah Tangan

  1. Hanya anda yang mencarinya dahulu

Jika anda sahaja yang beria menghubungi lelaki, itu petanda yang buruk. Lelaki yang menyukai anda pasti mempunyai tindakan untuk meletakkan dirinya lebih dekat dengan wanita yang disukainya.

  1. Dia memperkenalkan anda sebagai temannya

Ketika hadir ke sebuah acara bersamanya, dia mengenalkan anda sebagai temannya. Itu tandanya dia sama sekali tidak menyimpan perasaan pada anda.

  1. Sering mengabaikan anda

Sering tidak mengangkat telefon, jarang membalas mesej atau sering sibuk, boleh jadi itu petanda dia ingin menjauh dari anda. Berhentilah untuk mendekatinya, anda terlalu berharga untuk diabaikan. Carilah lelaki yang memang benar-benar ikhlas jatuh cinta pada anda.

  1. Menggoda wanita lain ketika bersama anda

Sekiranya dia jatuh cinta pada anda, dia tidak akan menggoda wanita lain ketika bersama Anda. Dia pasti akan berusaha untuk menjaga hati anda.

  1. Tidak kisah tentang anda

Jika benar dia jatuh cinta pada anda, pastinya dia akan mengambil berat tentang anda. Dia tidak akan membiarkan anda menguruskan hal bersendirian.

  1. Mengelak daripada berbicara tentang perasaan

Ketika anda bercerita tentang cinta atau anda berkias meluahkan isi hati, si dia mengelak dan sering menukar topik lain. Itu petanda si dia tidak mahu bercerita tentang cinta.

<< Ketahui 7 perkara yang boleh buat anda dan si dia gagal untuk berkahwin di sini.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Tampil Lebih Kacak Dengan Cukuran Yang Lebih Sempurna & Licin! Pencukur Philips siri 9000 Berteknologi Tinggi Sesuai Buat Lelaki Malaysia.

Next post

Kurangkan Berat Badan Dengan Khasiat Lada Hitam

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *