Polisi Penafian dan Kerahsiaan

Pemilik Laman ini Women Online Magazine ( WOM ) tidak berkongsi maklumat peribadi anda dengan pihak ketiga, WOM juga tidak menyimpan maklumat yang dikumpul mengenai lawatan anda untuk digunakan selain untuk menganalisa prestasi kandungan melalui penggunaan cookies yang anda boleh nyahaktifkan pada bila-bila masa dengan mengubah tetapan pelayar internet anda.

Anda bersetuju untuk membenarkan WOM menggunakan dan menyimpan cookies ini sekiranya anda tidak menyahaktifkan fungsi tersebut dari pelayar internet anda.

Waranti dan penggunaan Maklumat

Anda bersetuju untuk membaca dan menggunakan semua maklumat yang diperolehi dari blog ini atas tanggungjawab anda sendiri. Risiko jika berlaku sebarang kerugian, kerosakan atau kemalangan yang berlaku semasa anda mencuba atau menggunakan mana-mana maklumat dari blog ini adalah atas tanggungan anda.

Pihak WOM sentiasa cuba menyampaikan maklumat pada tahap yang sebaiknya, namun sebarang kesilapan penulisan atau kecuaian tidak dapat dielakkan dan bukan disengajakan. Pemilik tidak bertanggungjawab untuk penerbitan semula kandungan yang terdapat di blog ini di laman sesawang lain atau media tanpa kebenaran.

Penulisan Komen

Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis termasuk:

1)      Komen yang disifatkan sebagai spam

2)      Komen berbau lucah, perkauman dan hasutan melampau.

3)      Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain

4)      Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi

5)      Komen yang berbaur perkauman

6)      Komen yang tidak ditulis dengan ejaan yang betul

7)      Komen yang tidak difahami

8)      Komen yang berbentuk iklan tidak akan diaktifkan. Sila rujuk laman Klassified.

Hak cipta Artikel, Maklumat, Bahan di Laman WOM

Semua hasil penulisan di Laman WOM ini adalah hak milik penulis kecuali dinyatakan sebaliknya. Anda perlu mendapat kebenaran daripada pemilik laman WOM sekiranya anda ingin menyalin sepenuhnya artikel tersebut ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari WOM dibenarkan dengan syarat ianya tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat.

Pihak WOM sentiasa berusaha untuk menghormati hak milik dan hak cipta orang lain, ini termasuk bahan-bahan seperti artikel, gambar, muzik, video atau bahan-bahan lain yang digunakan dalam artikel-artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai perkara ini, pihak anda boleh hubungi WOM dengan menggunakan halaman http://www.wom.my/hubungi/

Polisi penafian dan kerahsiaan ini ditulis dan sah pada 04 April 2014, ianya mungkin diubahsuai dari masa ke semasa mengikut kesesuaian tanpa sebarang notis. Pihak anda bertanggungjawab untuk merujuk semula halaman ini sekiranya terdapat ubahsuaian yang dibuat.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0