Ada Apa?Review

Ini Dia Penyelesaian Bagi Masalah Rambut Rosak

Pantene Malaysia - Women Online Magazine

Semakin meningkatnya usia seseorang, semakin mudah rambutnya rosak. Adakah anda termasuk dalam kategori mereka yang mengalami masalah rambut rosak atau mudah patah?

Atasi masalah tersebut dengan dua produk terbaru Pantene Malaysia iaitu Hair Strength Tonic & Pantene Total Damage Care BB Crème cukup sempurna buat rambut anda yang bermasalah.Tonik rambut ini, selain memberikan nutrisi, rambut anda juga menjadi 10 kali lebih kuat. Formula vitamin B yang ringan dan tidak melekit berkesan dari akar hingga ke hujungnya. Ini menjadikan rambut lebih kuat dan sihat untuk menentang segala kerosakan rambut.

Manakala Pantene Total Damage Care BB Crème pula, 10 manfaat rawatan bakal memberikan perlindungan terhadap kerosakan rambut, rasa lembab, bersinar, meluruskan rambut,mengawal rambut ikal daripada mengerbang, memberikan perlindungan haba, melembutkan rambut dan membantu mencegah rambut bercabang. Bahkan rambutpun menjadi lebih kuat.

Apa yang ditunggu lagi? Ayuh, selesaikan masalah rambut anda bersama Pantene!

<< Ketahui cara mengatasi dan merawat rambut berbuah di sini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous post

Resepi Nasi Kunyit Cicah Rendang Daging

Next post

Batuk Kering Boleh Merebak Ke Otak, Kelenjar Limfa, Tulang & Buah Pinggang

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *