Ada Apa?Review

Kotex® Luxe Ultrathin Menyerap 3x Lebih Pantas

Kotex Luxe Ultrathin Pads - women online magazineWanita moden hari ini mengharungi kehidupan yang sibuk, dengan beban tugas di tempat kerja dan di rumah.

Pada masa yang sama, mereka perlu sentiasa cergas dan cekap sepanjang masa. Apa yang mereka perlu hindari adalah gangguan dan kerisauan tentang perlindungan kewanitaan. Kotex memperkenalkan pad revolusi baharu Kotex® Luxe Ultrathin yang menyerap 3x lebih pantas berbanding dengan rangkaian Kotex® Luxe sebelumnya berdasarkan ujian makmal serta dilengkapi dengan ciri-ciri inovatif:

  • ‘Honeycomb Liquid-Locker’ baharu yang direka khas untuk menyerap dengan pantas dan memerangkap cecair untuk menghalang pengaliran balik dan memastikan kulit kering dan selesa.
  • ‘Ultra Comfort Cover’ baharu yang direka khas untuk memberi kelembutan dan kekeringan pada masa yang sama agar menikmati pengalaman dan penjagaan peribadi yang terbaik daripada pad berprestasi tinggi.
  • ‘Surround Lock Protection’ baharu dengan lingkaran anti-bocor untuk perlindungan daripada kebocoran dan keselamatan tambahan.
  • Corak warna menarik yang mencerminkan citarasa gaya peribadi kewanitaan.

<<Ketahui macam mana nak elak bocor darah ‘period' di sini.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Yayasan Pink Ribbon Wellness (L) Lancarkan Simposium Life Beyond Breast Cancer 2015

Next post

Denggi Meragut Nyawa! Hapuskan Aedes, Cegah Denggi

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *