Ada Apa?Review

Biar Mata Secantik Sayap Rama-Rama!

L’oreal Paris Malaysia - women online magazine

Bagi anda yang suka memakai maskara, ini ada berita baik. L'Oreal Paris memperkenalkan trend make-up mata 2014 bertema Butterfly Wings.Solekan yang menonjolkan keindahan mata ini diilhamkan daripada keindahan sayap rama-rama yang menawan dan anggun. Bulu mata lentik dan garis mata tebal menjadi ‘highlight’ dan merupakan trend terkini solekan mata.

L’oreal Paris Malaysia - women online magazine (2)

Faux Cils Papillon Mascara, adalah maskara dengan bentuk sikat revolutionary. Berus berbentuk simetri yang cekung di sisi kiri dan cembung di sisi lainnya. Keunikan berus ini membuatkan maskara dapat menjangkau hujung dalam bulu mata dan menarik bulu mata sehingga menjadi dua kali lebih panjang. Hasilnya, bulu mata anda nampak lebih tebal, lentik dan memanjang terbuka seperti sayap rama-rama. Paling penting, senang untuk diaplikasi, tidak comot dan tahan lebih lama.

Penampilan anda tentunya lebih sempurna dengan solekan mata yang lebih ekspresif. The Butterfly Wings adalah solekan yang tepat bagi wanita yang berjiwa romantis dan dinamik. Let's Wing-Out Your Lashes with L'Oreal Paris Faux Cils Papillon Mascara!

<< Ketahui cara mudah untuk melebatkan bulu kening di sini.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Wajib Jaga Makan Ketika Berpantang Kalau Tak Nak Darah Nifas Berbau Busuk!

Next post

Kenapa Wanita Perlu Pakai Bra? Ini Jawapannya…

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *