Ada Apa?Buletin

Ayuh, Sertai Peluang Menjadi MasterChef Asia Yang Pertama!

MasterChef Asia - Women Online Magazine

Lifetime® membawakan MasterChef Asia – siri 15 episod dengan 3 juri (yang akan diumumkan tidak lama lagi) bersama peserta-peserta dari seluruh Asia!

Peserta amatur yang suka memasak yang ingin menjadi MasterChef Asia yang pertama bolehlah menghantarkan video uji bakat di masterchefasia.com dari sekarang hingga 5 Mac! “Program ini merupakan produksi tempatan kami yang paling besar setakat ini dan sebuah tanda komitmen kami kepada masyarakat Asia,” kata Prem Kamath, Timbalan Pengarah Urusan, Asia-Pasifik A+E Networks.

Pendaftaran akan berakhir 5 Mac. Rakyat Malaysia, cepat, sertailah hari ini! MasterChef Asia disampaikan oleh Singapore Tourism Board dan Knorr, dengan kerjasama Panasonic dan Changi Airport Group. Lifetime (Astro Ch 709) adalah saluran Pay TV di Asia yang khas untuk versi MasterChef dari Australia, New Zealand dan Canada.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Senaman Untuk Kuruskan Badan & Turunkan Kolesterol

Next post

Tubuh Lebih Langsing Dengan Cara Mudah Bakar Lemak. Ketahuinya Di Sini…

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *