Buletin

Sahut Cabaran Kotex® #1minselfv & Berpeluang Memenangi Baucar Percutian Dan Membeli-Belah Bernilai RM12,000!

Kotex® Fresh Plus Liners - women online magazine

Selfie bukan sahaja merupakan menonjolkan kecantikan diri; ia juga mencerminkan keyakinan dalaman dan kepakaran berselfie.

Jadi, anda yang suka berselfie, apa yang ditunggu lagi… jom sahut cabaran  Kotex® 1-Minute SelfV dan serlahkan kreativiti dan keyakinan anda dan berpeluang untuk memenangi baucar membeli-belah dan percutian!

Menurut Aileen See, Pengurus Pemasaran Kimberly-Clark Malaysia, selfie adalah aktiviti terkini yang digemari oleh ramai wanita muda di mana mereka mengambil selfie di mana saja mereka pergi.

“Sebagai jenama yang memahami kaum wanita, Kotex® juga berkembang mengikut aliran semasa. Kami menggalakkan wanita muda lebih proaktif menjaga kesihatan Zon-V mereka dengan cara terkini yang menyeronokkan, iaitu melalui apa yang kami gelar sebagai SelfV,” jelasnya lagi.

Kotex® Fresh Plus Liners adalah rangkaian pelapik pertama yang mencegah pembiakan bakteria (termasuk bakteria bau dan yis) untuk perlindungan kesihatan Zon-V. Ia memberikan rasa segar dan yakin kepada wanita sepanjang hari, supaya mereka boleh berseronok dan mengambil SelfV yang hebat!

Kotex® sedang mencari 43 gambar SelfV kreatif yang menampilkan wajah paling berkeyakinan. SelfV ini akan berakhir besok, 10 Oktober, jadi anda yang berminat untuk menyertainya perlu cepat-cepat.  Apa yang perlu anda buat sekarang adalah menonton video Kotex® SelfV di kotexSelfV.kotex.com.my untuk mendapatkan tip selfie hebat!

Selepas itu, beraksilah dengan penuh keyakinan sambil menggayakan symbol ‘V’ dan hantar SelfV dengan hashtag #Kotex1MinSelfV bersama keterangan yang kreatif. Anda berpeluang memenangi hadiah hebat – seramai 30 pemenang akan menerima baucar membeli-belah RM100 dan tiga pemenang utama akan membawa pulang baucar percutian bernilai RM3,000!

Kotex® Fresh Plus Liners - women online magazine (2

Selain itu, jangan ketinggalan untuk mengikuti perkembangan Duta Jenama Kotex® di kampus dan lokasi yang berdekatan! Satu roadshow eksklusif akan diadakan di lokasi terpilih seluruh Lembah Klang, Terengganu, Johor dan Melaka.

Butiran lanjut seperti berikut:

Kotex® Fresh Plus Liners Jadual

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Previous post

Wajib Baca! Tips Memilih Produk Muka Terbaik

Next post

Panduan Bela Kucing Agar Berbulu Lebat & Sihat

Team WOM.my

Team WOM.my

Women Online Magazine dibina sebagai satu platform bagi kaum Wanita untuk rujukan dalam menjalani kehidupan semasa dengan lebih berjaya dan teratur dari pelbagai aspek. >> Klik sini untuk baca post terkini daripada Team Wom.my

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *